Od petka na našoj se internetskoj stranici (na naslovnici, ispod novosti) nalaze online obrasci prijavnica za Ljetni kamp prijateljstva “Duga 2022” u Tunarici, koji će se i ove godine održati za učenike koji završavaju 6. razrede OŠ Labinštine i to u 2 termina: 26.-30.6. te 2.-6.7.

U prvoj grupi ima još 14 mjesta, a druga je gotovo popunjena pa pozivamo zainteresirane roditelje da  pravovremeno prijave svoju djecu. Molimo da se prilikom prijave odabere SAMO JEDAN TERMIN.

Cijena kampa iznosi:

• 950,00 kn (redovna cijena)
• 650,00 kn (djeca dobrovoljnih darivatelja krvi)
• 450,00 kn (djeca iz obitelji s troje i više malodobne djece ili jednoroditeljske obitelji ili obitelji u nepovoljnoj financijskoj i materijalnoj situaciji)
Djeca iz obitelji korisnika pomoći zajamčene minimalne zaštite ili obitelji uključenih u socijalne programe jedinica lokalne samouprave kamp polaze bez naknade.

Plaćanje je moguće u više obroka.

Cijena kampa obuhvaća: smještaj, turističku pristojbu, 5 obroka (doručak, marenda, ručak, užina, večera), osiguranje, školu poboljšanja plivačkih tehnika, članarinu te pokriva troškove volontera i potrošne opreme.

Share.

Comments are closed.