Već 38.-u godinu za redom Hrvatski Crveni križ organizira Sabirnu akciju “Solidarnost na djelu”.  Akcija je to kojom se prikupljaju materijalna dobra namijenjena isključivo u humanitarne svrhe.

Ove godine akcija se održava u četvrtak 14.10. na nivou čitave države, pod geslom “Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija”.

Gradsko društvo Crvenog križa Labin Vas poziva da učestvujete u akciji u skladu sa svojim mogućnostima na slijedeći način:

  • Pristupite sabirnom punktu u Labinu (tržnica, Opskrbni centar, benzinske postaje, trg u Starom gradu, centar Zelenice, prostorije GDCK Labin-Katuri 17) i donirajte novac u skladu sa svojim mogućnostima. Za donirani novac biti će Vam uručen novčani bon ovjeren žigom GDCK Labin
  • Uplatite novac na žiro račun GDCK Labin broj 2402006-1100130987, poziv na broj 1410

Prikupljena sredstva ići će u svrhu pomoći starijim i bolesnim osobama na području Labinštine – kupnju paketa prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština, a koje ćemo raspodijeliti u Tjednu solidarnosti koji se održava od 8.do 15.12.2010.g., dio će biti doniran Općoj bolnici Pula, a i ove godine kao prijatelji Zaklade Ana Rukavina donirat ćemo dio prikupljenog i Zakladi.

O uspješnosti akcije ćemo Vas informirati javnom objavom.

U akciji održanoj 2009.g. prikupljeno je ukupno 22.414,21 kn.

Zahvaljujemo što podupirete naše nastojanje da prakticiramo humane vrednote, iskazivanje solidarnosti i pomaganje te da zajedno činimo život svakoga dostojanstvenijim.

Share.

Comments are closed.