Dragi roditelji,

obavještavamo vas da će prijave za škole plivanja u Rapcu (Maslinica) i Tunarici početi u subotu, 15. lipnja u 12,00 sati.

Na našoj internetskoj stranici na naslovnoj stranici istog će dana izaći objava u kojoj ćete moći odabrati termin i prijaviti svoje dijete. Grupe su ograničene na 10 polaznika i svaki će se termin zaključati čim se popuni. MOLIMO RODITELJE DA DIJETE PRIJAVE U SAMO 1 TERMIN.

Osim što će roditelji dobiti povratni mail s potvrdom prijave, kroz dan-dva napravit će se i Viber grupa sa svim roditeljima, za svaku školu plivanja posebno.

Škole plivanja namijenjene su djeci u dobi 4 do 7 godina (i starijoj, koja žele savladati strah od vode) i besplatne su. Koordinatorica je prof. Ljiljana Štingl uz koju rade još dvoje voditelja. Po završetku, sva djeca dobivaju diplome, majice i sladoled.

Otvorili smo 4 termina za sveukupno 8 grupa. Svaki termin ima 2 grupe, jednu koja počinje u 17 sati i drugu koja počinje u 18,30 (ili prema naknadnom dogovoru s koordinatoricom).

Termini će biti:

Grupa 1 – Rabac, 19.-24.6. u 17 sati

Grupa 2 – Rabac, 19.-24.6. u 18,30 sati

Grupa 3 – Rabac, 25.-30.6. u 17 sati

Grupa 4 – Rabac, 25.-30.6. u 18,30

Grupa 5 – Rabac, 1.-6.7. u 17 sati

Grupa 6 – Rabac, 1.-6.7. u 18,30

Grupa 7 – Tunarica, 7.-12.7. u 17 sati

Grupa 8 – Tunarica, 7.-12.7. u 18,30

U nastavku donosimo informaciju o suglasnostima i zaštiti osobnih podataka, koja se automatski vezuje uz prijavu djece u školu plivanja. Isti tekst objavit ćemo i u objavi koja će pratiti online prijavnice.

SUGLASNOSTI I INFORMACIJE RODITELJIMA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Zbog projektnog financiranja škole plivanja koje podrazumijeva dokaz o provedbi aktivnosti, upisom vašeg djeteta u školu plivanja ispunjavanjem online obrasca i sukladno čl.7. Uredbe EU 2016/679  jednoznačno dajete sljedeće privole:

  • da GDCK Labin vaše dijete fotografira, te koristi fotografije u svrhu praćenja, informiranja i promocije aktivnosti škole plivanja
  • da GDCK Labin dostavi podatke o vašem djetetu (fotografije) Službi spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja Hrvatskog Crvenog križa koja školu plivanja financira u sklopu projekta „Sigurnost na vodi“, u svrhu dokaza o njenoj provedbi

Podaci o Vašem djetetu pri GDCK Labin koriste se na sljedeći način:

  • prijavnica za školu plivanja uništava se po završetku škole plivanja
  • primjerene fotografije objavljuju se na društvenim mrežama Crveni križ Labin, te na mrežnim stranicama crvenikrizlabin.hr. Iste fotografije moguće je da prenesu i mediji.

Roditelj na zahtjev ima pravo:

  • uvida u osobne podatke djeteta prikupljene sa strane GDCK Labin
  • zaborav, odnosno brisanje osobnih podataka o djetetu

Zahtjev se podnosi u GDCK Labin.

 

Share.

Comments are closed.