Marijano i Milena

Svečana sjednica Skupštine GDCK Labin i ove je godine bila u duhu zahvale volonterima i njihovom neprocjenjivom doprinosu našoj udruzi i čitavoj zajednici.

Održana jučer u Gradskoj knjižnici Labin, svečanost je okupila volontere i suradnike koji su se ovom prigodom prisjetili zajedničkih trenutaka u aktivnostima provedenim 2022. godine, a kroz koje je volonterski obol dalo 139 osoba sa sveukupno 2.863 volonterska sata.

Među njima, najveći broj sati i aktivnosti imali su Milena Blažina (204 sata i 35 aktivnosti) te Marijano Atanasković (224 sata i 94 aktivnosti). Njima je riječ zahvale uputila djelatnica Barbara Škopac Belušić, dok im je predsjednik dr. Moreno Milevoj uručio priznanje i prigodne poklone.

Sjednicu su svojim scenskim nastupom obogatili polaznici dramske radionice Općine Raša Korinna Matković, Klara Ćorić i Emin Mujkić, sudionici državnog LIDRANO-a okupljenih entuzijazmom prof. Hasnije Karlović, dok je pjesmom sjednicu zaključila ravnateljica Morin Kudić uz pratnju Elaria Kleve.

Program su vodili članovi našeg Kluba mladih Lucija Gobo, Frančeska Licul i Matija Sinožić, a tehničku podršku pružila je Cristianna Licul.

Zahvaljujemo i korisnicima Centra za inkluziju i podršku u zajednici Labin koji su za tu prigodu složili izvrsne kanapee.

Share.

Comments are closed.