img_20180928_092740-e28093-kopijaNaš dugogodišnji program “Sretni zajedno”, kojim se pruža podrška korisnicima ustanova Labinštine, nakon ljetne stanke ponovno je započeo s radom. U petak 28. rujna naši su volonteri upriličili šišanje i druženje korisnika u Domu za odrasle osobe “Sv.Nedelja”: dok su frizerke-volonterke Sanja, Eleonora i Roberta korisnicima pripređivale nove frizure, volonterka Fefi šminkala je pripadnice ljepšeg spola , a Renco je jedva dočekan da zasvira harmoniku. Lijep trenutak bio je što je jedan od korisnika ovom prigodom i sam uzeo harmoniku u ruke, nakon više od 30 godina.

Kasnije tokom dana, druženje je nastavljeno u Domu umirovljenika. Glavni harmonikaš tom je prigodom bio učenik Umjetničke škole Matka Brajše Rašana iz Labina, Morris Gržan. Raspjevana družina posebnu je pozornost dala slabije pokretnim i nepokretnim korisnicima Doma.

Danas, na Međunarodni dan starijih osoba, volonterke programa “Sretni zajedno” družile su se s korisnicima Dnevnog centra na Marcilnici.

 

Share.

Comments are closed.