lg_32532_xl_52615_dsc_7161-e28093-kopijaTradicionalno povodom Dana darivatelja krvi u RH, koji se obilježava na dan prve akcije održane u organizaciji Crvenog križa prije 65 godina, upriličen je prijem za jubilarne darivatelje krvi.

Okupljene je u ime GDCK Labin pozdravila dopredsjednica Vesna Sagaj, i sama darivateljica krvi, podsjećajući na tradiciju i načela davalaštva te osjećaj ponosa koji svaki darivatelj osjeća, dok se ravnateljica Morin Hukić osvrnula na dosadašnje akcije, kojima je za sad prikupljeno oko 67% planiranih doza, te najavila još tri akcije do kraja godine.

Dogradonačelnica Labina Federika Mohorović Čekada, zamjenica načelnice Općine Raša Tina Damjanić i zamjenik načelnika Općine Kršan Roman Carić, u prostorijama GDCK Labin, zahvalili su se okupljenim jubilarcima na plemenitosti i uručili im zahvalnice i prigodne poklone.

A jubilarni darivatelji kojima čestitamo i još jednom zahvaljujemo su:

  • sa 100 darivanja: Andrea Peršić
  • sa 75 darivanja: Nedim Bijelić, Rešid Britvarević, Franjo Modrinjak, Raul Murtić i Siniša Šimić
  • sa 50 darivanja: Zdenko Batinić, Igor Bučić, Zlatan Silić, Ilija Vuković

Ovogodišnji jubilarni darivatelji sa 5 (žene) i 10 (muškarci) i više darivanja družit će se 09.11. u Lovačkom domu na Ripendi, gdje će im se uručiti i pokloni GDCK Labin.

Fotografija: labinstina.info

Share.

Comments are closed.