gdck-labin-solidarnost-2018Drugi četvrtak u listopadu već 46.-u godinu provodimo sabirnu akciju „Solidarnost na djelu“, i tako u čitavoj Hrvatskoj. Ove godine, taj četvrtak je 11. listopada.

Akcija „Solidarnost na djelu“ na našem području okrenuta je potrebama oko 130 obitelji Labinštine kojima je mjesec predug za njihove financijske mogućnosti, te im u prosincu želimo iz tih sredstava kupiti božićne pakete s hranom. Također, želimo pomoći i učenicima svih škola Labinštine, čiji roditelji teže pokrivaju njihove potrebe, putem školskog fonda stvorenim da im pokušamo pružiti jednake mogućnosti.

Svi koji žele i mogu, u četvrtak mogu donirati bilo koji iznos našim volonterima na sabirnim mjestima, a zauzvrat će dobiti bon ovjeren žigom.

Volonteri će biti označeni ovjerenom akreditacijom, a srest ćete ih u Gornjem Labinu, na tržnici, u centru na Zelenicama, u Marketu Kature, Opskrbnom centru, Konzumu, na benzinskim

postajama Ina i Crodux, te u Rapcu. Akcija će se većim dijelom provoditi od 09,00 do 12,30.

U poslijepodnevnim satima, od 15,30 do 17,30 novac i hrana prikupljat će se u Konzumu, Marketu Kature te Opskrbnom centru.

Donacije će se prikupljati i u svim školama i vrtićima Labinštine uz pomoć učenika, i u većem dijelu Općine Kršan, Pićan, Raša i Sv.Nedelja, te na Vinežu.

Istog dana do 18,00 sati, u našim će se prostorijama sakupljati nekvarljiva hrana i higijenske potrepštine.

Zahvaljujemo svima koji će se akciji odazvati, te onima koji su omogućili da se ona održi.

Akcija se vodi pod evidencijskom oznakom IŽ-HA/OST-18-27

 

Share.

Comments are closed.