Dan dobrovoljnih davatelja krvi tradicionalno je obilježen prijemom za naše darivatelje koji su u prethodnih godinu dana ostvarili svoje “visoko” jubilarno davanje krvi. Grad Labin u suradnji s Općinama Raša, Kršan i Sv.Nedelja, s čijeg područja i dolaze ovogodišnji jubilarci, tom je prigodom u labinskoj Gradskoj knjižnici ugostio jubilarce zahvalivši im na humanosti, nesebičnosti i spašenim životima.

Ravnateljica GDCK Labin napravila je pregled davalaštva u tekućoj godini, u kojoj je u 9 akcija prikupljeno 606 doza krvi, a obitelji dobrovoljnih davaoca pridružilo se 36 novih darivatelja. Ispred GDCK Labin, riječi zahvale uputila je i dopredsjednica Odbora Vesna Sagaj, i sama darivateljica krvi.

Labinska dogradonačelnica Eni Modrušan i zamjenica načelnice Općine Raša Tajana Kovač, uz ravnateljicu GDCK Labin uručile su zahvalnice i prigodne poklone nazočnim darivateljima.

Ovogodišnji jubilarci su:

35 darivanja (ž): Nermina Červar

55 darivanja (ž): Hilda Zupičić

75 darivanja (m): Marko Blažević, Edi Božičković, Paolo Diminić, Valdi Dobrić, Hazim Džafić, Valter Griparić, Miljenko Komadina, Cvetko Lenderić, Anton Lipnik i Mirko Prskalo

100 darivanja (m): Anton Faraguna, Branko Gržan, Marko Tomić i Doro Višković

Čestitamo svim darivateljima krvi kojima zahvaljujemo na humanosti, povjerenju, upornosti, dobroj volji, pozitivnom duhu, te im želimo dobro zdravlje!

Na slikama nedostaju: Valdi Dobrić, Miljenko Komadina, Mirko Prskalo i Marko Tomić

Share.

Comments are closed.