primjerak-nije-za-prodaju

Dragi naši prijatelji, suradnici, sugrađani!

Drugi četvrtak u listopadu već 44.-u godinu provodimo sabirnu akciju „Solidarnost na djelu“, i tako u čitavoj Hrvatskoj. Ove godine, taj četvrtak je 13. listopada.

Građani su Labinštine u svim nemilosrdnim nesrećama i izvanrednim situacijama prethodnih godina dokazali svoje nesebično srce i veliko razumijevanje. Akcija „Solidarnost na djelu“ okrenuta je potrebama oko 120 obitelji Labinštine kojima je mjesec predug za njihove financijske mogućnosti, te im u prosincu želimo iz tih sredstava kupiti božićne pakete s hranom. Također, želimo pomoći i učenicima svih škola Labinštine, čiji roditelji teže pokrivaju njihove potrebe, putem školskog fonda stvorenim da im pokušamo pružiti jednake mogućnosti.

Svi koji žele i mogu, u četvrtak mogu donirati našim volonterima na sabirnim mjestima, a zauzvrat će dobiti bon-označivač stranica, ovjeren žigom naše organizacije.

Volonteri će biti označeni ovjerenom akreditacijom, a srest ćete ih u Gornjem Labinu, na tržnici, u centru na Zelenicama, u Marketu Kature, Opskrbnom centru, Konzumu, na benzinskim postajama Ina i Crodux, te u Raši i u Rapcu. Akcija će se većim dijelom provoditi od 09,00 do 12,30.

Donacije će se prikupljati i u svim školama Labinštine te DV Pjerina Verbanac i DV Gloria, a uz pomoć učenika, i u većem dijelu Općine Kršan, Pićan i Sv.Nedelja, te na Vinežu.

Istog dana do 17,00 sati, u našim će se prostorijama sakupljati nekvarljiva hrana i higijenske potrepštine za našu socijalnu samoposlugu, te zimska odjeća i obuća.

Zahvaljujemo svima koji će se akciji odazvati, te onima koji su omogućili da se ona održi.

Share.

Comments are closed.