kopija-od-20160929_102042Jučer je u Domu za odrasle osobe “Sv.Nedjelja” u Nedešćini održan okrugli stol na temu volontiranja, na kojem su djelatnici Doma te naši volonteri, s ciljem podizanja kvalitete usluge korisnicima, razgovarali o interesnim točkama vezanih uz našu dugogodišnju suradnju.

U svibnju ove godine, s Domom smo potpisali Sporazum o suradnji kojim smo definirali međusobne odnose te smjernice rada, a ovaj okrugli stol prva je aktivnost temeljena na ovom Sporazumu.

Naši su volonteri ovom prigodom upoznati s ustrojem i načinom rada Doma te zdravstvenom stanju i potrebama korisnika, dok su djelatnici Doma imali priliku saznati više o ustroju naše organizacije (lokalno i globalno), misiji, programskim cjelinama te volontiranju.

Obje strane složile su se da korisnici (i naši volonteri) izrazito pozitivno reagiraju na posjete, koje smo do sada, a i u budućnosti, koncipirali kroz program “Sretni zajedno”, te sadrže aktivnosti poput plesa, karaoka, šišanja, pedikure, sudjelovanja u radnoj terapiji i sl.

Share.

Comments are closed.