kopija-od-p5210104U proteklom tjednu, na apel Hrvatskog Crvenog križa za pomoć stanovništvu poplavljenih područja odgovorili smo nizom akcija u čitavoj Labinštini. Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su se velikodušno odazvali Apelu, te dokazali da solidarnost nema granica.

Tijekom akcija u proteklom tjednu, na sabirnim je mjestima prikupljano 55.122,07 kn, dok je u naravi prikupljeno i distribuirano 15,97 t hrane, vode, higijenskih potrepština, posteljine i ostale robe, procijenjene vrijednosti 206.126,31 kn.

U tjednu koji predstoji, Gradsko društvo Crvenog križa Labin raditi će od 08,00 do 17,00 sati, a prikupljat će se primarno sredstva za čišćenje, sredstva za dezinfekciju, baterijske lampe i ulošci za njih,  zaštitne maske, sprejevi protiv komaraca, metle, četke, gumene čizme, gumene rukavice, radničke rukavice, pribor za bojenje zidova,  a i dalje će se prikupljati i hrana dužeg roka trajanja, higijenske potrepštine, deterdženti za rublje i ručnici.

Posebno apeliramo na tvrtke koje se bave proizvodnjom ili prodajom ovih proizvoda.

I dalje nam je prijevoz dragocjena donacija.

Građani  i dalje mogu sudjelovati u akciji uplatama u Gradskom društvu Crvenog križa Labin, na račun Hrvatskog Crvenog križa, on-line donacijama ili putem donatorskog telefona (vidi www.hck.hr)

Share.

Comments are closed.