< ![endif]–>

Predivan dan! Danas su nam u goste došli humanitarci: dečko iz Jordana Issam i volonterka Ana iz osječkog Crvenog križa koji su bili u Pakistanu te naši misionari iz Labina, Sanja i Aleksandar. Issam, volonter Crvenog polumjeseca iz Jordana govorio je engleskim jezikom, kampisti su vrlo uspješno postavljali pitanja na engleskom jeziku. Susret s ovim volonterima najviše nas se dojmio. Kampistima se sigurno svidjelo „šminkanje“ odnosno imitacija ozljeda u kojoj su vrlo rado sudjelovali.

Današnji je dan bio prepun aktivnosti i gostiju, više nego drugih dana: dolazak roditelja, dr. Morena Milevoja, dr. Lorene Brnjac i Vinicia Cavenaga. Za roditelje je bila pripremljena anketa o poznavanju prve pomoći i radionice dr. Brnjac s njima. Za to vrijeme kampisti su s nekim volonterima boravili na plaži gdje im je Vinicio Cavenago dao uvodne upute o obavljanju podvodne fotografije.

Večer s ginekologom obično bude najzanimljivija večer. Ustanovili smo na osnovu pitanja da većina uopće ne zna tko je ginekolog. Naime, tijekom dana mogli su u kutiju ubacivati svoja pitanja. Ta večer činila nam se poput loše verzije „In magazina“. Doktor Milevoj morao je odgovarati na pitanja: „Što jede?“, „Što kuha?“, „Adidas ili Nike?“, „Sviđa li vam se Beyonce?“. Srećom, naš simpatični doktor s lakoćom se snašao i pronašao prave odgovore.

Na početku, mislila sam da ću vam o četvrtom danu kampa štošta napisati. Bila sam ispunjena raznim utiscima i emocijama, ali prenijeti emocije na drugoga jako je teško. Nadam se da vam je i ovaj kratki opis približio barem djelić atmosfere današnjeg dana.

Share.

Comments are closed.