“Održali smo obećanje da ćemo vam doći do Nove godine!” – riječi su naše ravnateljice upućene štićenicima Doma za psihički oboljele odrasle osobe u Nedešćini, koji su s oduševljenjem pratili prigodne pjesme i primili poklone s kojima smo im odlučili poželjeti ugodne blagdane.

Jučerašnjoj posjeti 15-ak naših volontera pridružio se i ženski zbor “Neo”, koji je okupljenima priredio pravi božićni koncert nakon kojeg je uslijedio ples uz harmoniku koju je zasvirala Dolores Jenkel, članica zbora. Štićenici su se podjednako obradovali i slatkim paketima sa domaćim kolačima koje su im ispekle naše volonterke (90 paketa!).

Koristimo priliku i da se posebno zahvalimo našoj volonterki, umjetnici Hani Marmarac, koja je sredinom prosinca u tjedan dana potpuno preobrazila dnevni boravak Doma, oslikavši zidove čime je ovaj prostor postao pravom oazom ovdašnjih korisnika.

Božićna karavana naših volontera i pjevača, iz Nedešćine se potom preselila u Dom za starije i nemoćne osobe u Raši, gdje je također organizirano druženje uz pjesmu i prigodne poklone.

Share.

Comments are closed.