kopija-od-pa100006Jučer je u prostorijama GDCK Labin održano druženje povodom uručenja donacije Moto kluba Templars Istra našem Društvu. Predstavnici MK Templars predvođeni tajnikom Petrom Basanićem, uručili su tom prigodom priznanicu u iznosu 7.925,00 kn dopredsjednici GDCK Labin Đurđici Martinčić.

Iznos je to prikupljen prodajom ulaznica na ovogodišnjem IX. Templars Bikers Meetingu na Dubrovi, a koji smo namijenili kupnji invalidskih pomagala u sklopu našeg projekta “Medicinsko pomagalo – pomoć obiteljima”, kojim besplatno posuđujemo invalidska pomagala (kolica, krevete, hodalice i sl.) svima kojima je ovaj vid pomoći potreban uslijed kroničnih bolesti, nesreća i sl., nastojeći bar malo ublažiti situacije u kojima se obitelj brine o svom oboljelom članu.

Inače, prigodom razgovora sa našim donatorima, koji su samoinicijativno potaknuli ovu akciju, razmatrana je mogućnost suradnje i u budućnosti, što u vidu zajedničkih akcija, što u organizaciji tečajeva prve pomoći za motoriste. Ova gesta labinskih motorista inače nije prva humanitarna  gesta spram Crvenog križa – mnogi su od njih i naši dobrovoljni darivatelji krvi.

Share.

Comments are closed.