kopija-od-p9210120Budući je 2011.godina proglašena Europskom godinom volontiranja, tim povodom 21.rujna u čitavoj je Hrvatskoj održana kampanja “Hrvatska volontira” u koju su se uključili brojni pojedinci, udruge, organizacije i institucije s ciljem promoviranja volontiranja, a i GDCK Labin.

Tim je povodom primarno organizirana posjeta Domu za psihički oboljele odrasle osobe u Nedešćini: sveukupno 19 volontera družilo se sa štićenicima Doma, velik dio korisnika tom je prigodom dobio i nove frizure zahvaljujući našim frizerkama-volonterkama Eleonori Peti, Sanji Milevoj, Neni Stepčić i Lari Sošić, dok je dijelu korisnika pedikuru napravila kozmetičarka Ingrid Peršić.

Za zabavni dio pobrinuli su se Josip Bepi Kokot na gitari i Renco Matas na harmonici, te Malvina Mileta svojom poezijom.

Drugi dio pridruživanja kampanji bila je animacija učenika 2.o razreda SŠ M.Blažine u Labinu za uključivanje u obuku iz prve pomoći, ali i akcije i aktivnosti GDCK Labin. Animaciju je sproveo naš volonter Dean Nestorović.

Share.

Comments are closed.