vijesti_7205_vU petak 12.06.09.g. realizirana je posjeta Jeleni Buršić u AKH (Allgemeines Krankenhaus) Beč . Našoj mladoj  sugrađanki su 30.01.2009.g transplantirana pluća i srce i sada se uspješno oporavlja uz veliku pomoć i podršku mame Novele, tate Alda i brata Piera .

Posjetu je realiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Labin u sklopu Humanitarne akcije “Pošalji Jeleni lijepu poruku”. Bila je to prilika da se Jeleni uruči preko 400 pisanih poruka podrške i želja za brzim ozdravljenjem kojima se pridružilo gotovo tisuću građana Labinštine, predaju pokloni građana i udruga i te se obavijesti o rezultatima akcije GDCK Labin kojom je ulozima građana prikupljeno 22.479,00 kuna.

Jeleni je poklonjen i album sa fotografijama, pjesmama i porukama humanitarne večeri održane u Labinu 26.05.09.

Osobni susret Jelene i njezinih sugrađana u velikom medicinskom kompleksu AKH koji ima 10.000 zaposlenih iskorišten je  i za zahvaliti zdravstvenom timu koji o Jeleni brinu gotovo četiri mjeseca.

Posjeti su sudjelovali: dr.Marina Rajković, obiteljska liječnica, Vanes Čandić, predstavnik Izviđača iz Raše, Natali Zahtila, Jelenina prijateljica, gđa Gracijela iz Udruge Sv. Vinko Paulski, Đenio Franković, vozač kombija  Dobrovoljnog vatrogasnog društva Raša, Divna Knežević, novinarka Novi Foji, Nadia Mauro Škopac ravnateljica GDCK Labin i dr.Moreno Milevoj, predsjednik GDCK Labin.

Posjeta je protekla u radosti susreta prijatelja i divljenju obitelji koja velikom snagom ljubavi živi ozbiljne životne situacije
Ravnateljica:

Nadia Mauro Škopac

Share.

Comments are closed.