Pozivamo sve sugrađane da se i ove godine podrže našu humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu“,  koju provodimo već 50.-u godinu, a održava se u četvrtak 13. listopada.

Akcija „Solidarnost na djelu 2022“ na našem području okrenuta je potrebama oko 150 obitelji Labinštine kojima je mjesec predug za njihove financijske mogućnosti, te im u prosincu želimo iz tih sredstava kupiti božićne pakete s hranom. Također, želimo pomoći i učenicima svih škola Labinštine, čiji roditelji teže pokrivaju njihove potrebe, putem školskog fonda stvorenim da im pokušamo pružiti jednake mogućnosti.

Svi koji žele i mogu, u četvrtak mogu željeni iznos donirati našim volonterima na sabirnim mjestima, a zauzvrat će dobiti bon ovjeren žigom.

Volonteri će biti označeni znakom Crvenoga križa i prslucima i srest ćete ih od 09,00 do 12,30 sati na tržnici, u centru na Zelenicama, u Gornjem Labinu, u Marketu Kature, Opskrbnom centru, Konzumu i na benzinskoj postaji INA, te u poslijepodnevnim satima od 17,00 do 19,30 sati u Opskrbnom centru, marketu Kature i Konzumu.

U Opskrbnom centru, marketu Kature i Konzumu i ujutro i poslijepodne prikupljat će se i hrana i higijenske potrepštine.

Donacije će se u narednim tjednima prikupljati i u svim školama i vrtićima Labinštine te uz pomoć učenika i u manjim mjestima Labinštine.

Akcija se vodi pod evidencijskom oznakom IŽ-HA/OST-22-22, traje do 31. prosinca, a uplate se primaju i na žiro račun IBAN HR24 2402006 1500121862.

2D barkod akcije:

barkod

 

Zahvaljujemo svima koji će se akciji odazvati, te onima koji su omogućili da se ona održi!

 

logo

 

Share.

Comments are closed.